Η SpeedyCars δραστηριοποιείται στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1979 στη Σάμο, κατέχοντας το κορυφαίο Brand όσον αφορά την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ήμασταν αποκλειστικοί συνεργάτες μέσω franchise για τα μεγαλύτερα Brands όπως το Reliable Rent Car, Payless, Thrifty, Budget Rent Car για 17 χρόνια και η Avis Rental with Budget car για 7 χρόνια.

Το προσωπικό μας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο με πολύγλωσσες δεξιότητες και με γνώση των μηχανικών

Έχουμε ένα γραφείο για την εξυπηρέτησή σας στο Πυθαγόρειο, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο

Ο στόλος αυτοκινήτων μας αποτελείται από ολοκαίνουργια μοντέλα αυτοκινήτων που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε από τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Επιλέξτε μέσω του στόλου μας το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η speedycars σας παρέχει τη διαθεσιμότητα για παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας (ξενοδοχείο, αεροδρόμιο, λιμάνι ή σταθμό λεωφορείων)

Επιπλέον, έχετε εγκαταστάσεις όπως γραφείο, μηχανικός σταθμός και πλυντήριο αυτοκινήτων μόλις 300 μέτρα από το αεροδρόμιο της Σάμου στο Πυθαγόρειο.

Κάντε τις διακοπές σας στη Σάμο αξέχαστες με την επίσκεψη σε όλα τα παραδοσιακά χωριά, τις υπέροχες παραλίες και τα μαγευτικά βουνά.

Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με χαμόγελο και υπευθυνότητα.

About Speedy Cars