Σχετικά με εμάς

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων μας

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σάμο

Η SpeedyCars δραστηριοποιείται στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1979 στη Σάμο, κατέχοντας το κορυφαίο Brand όσον αφορά την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ήμασταν αποκλειστικοί συνεργάτες μέσω franchise για τα μεγαλύτερα Brands όπως το Reliable Rent Car, Payless, Thrifty, Budget Rent Car για 17 χρόνια και η Avis Rental with Budget car για 7 χρόνια.

Το προσωπικό μας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο με πολύγλωσσες δεξιότητες και με γνώση των μηχανικών

Έχουμε ένα γραφείο για την εξυπηρέτησή σας στο Πυθαγόρειο, το οποίο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο

Ηλιοβασίλεμα στη Σάμο
Διακοπές στη Σάμο

Στόλος Αυτοκινήτων της Speedycars

Ο στόλος αυτοκινήτων μας αποτελείται από ολοκαίνουργια μοντέλα αυτοκινήτων που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε από τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Επιλέξτε μέσω του στόλου μας το κατάλληλο αυτοκίνητο για εσάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η speedycars σας παρέχει τη διαθεσιμότητα για παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας (ξενοδοχείο, αεροδρόμιο, λιμάνι ή σταθμό λεωφορείων)

Επιπλέον, έχετε εγκαταστάσεις όπως γραφείο, μηχανικός σταθμός και πλυντήριο αυτοκινήτων μόλις 300 μέτρα από το αεροδρόμιο της Σάμου στο Πυθαγόρειο.

Κάντε τις διακοπές σας στη Σάμο αξέχαστες με την επίσκεψη σε όλα τα παραδοσιακά χωριά, τις υπέροχες παραλίες και τα μαγευτικά βουνά.

Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με χαμόγελο και υπευθυνότητα.

Κάντε κράτηση του Αυτοκινήτου σας στη Σάμο

Επιλέξτε τη Speedycars για ποιοτική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σάμο. Με παρουσία πάνω από 43 χρόνια στον κλάδο των ενοικιάσεων, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες ενοικίασης που θα χρειαστείτε για τις διακοπές σας στη Σάμο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τον πιο σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων πάντα στις καλύτερες τιμές ενοικίασης.

Scroll to Top